Wikipedia

Resultados de la búsqueda

martes, 17 de octubre de 2017

Primeres animacions lectores


Teatre de titelles

Hans Christian Andersen.

Aquest grup va escollir aquest autor perquè les seues obres recorden a la infantesa i són llibres populars.

El teatre tractava de uns somnis de tres amics a una nit, somniaven amb les lectures de l’autor, que apareix de vegades en la realitat. Història de l’autor, on va néixer, en qui any… Aquesta obra ha donat a entendre que no estava molt preparada. El grup tenia poc de temps de preparació, però han treballat sobre el tema i la proposta ha eixit bé.

"El soldadet de plom". Un soldadet de plom mutilat s’enamora d’una ballarina. Després de passar per moltes desgràcies al final, gràcies a la seua obstinació i la seua força de voluntat, aconsegueix estar unit a la seua ballarina.

"L’aneguet lleig". Hi havia una vegada, un ànec lleig que ningú volia, tots el rebutjaven. Un dia va conéixer a uns ànecs com ell, que va resultar que eren cignes i li van dir que era el cigne més bonic del món.

"La sirenita". La més bella de les sirenes va a enamorar-se d’un humà i va canviar la seua veu per unes cames i un dolor insuportable per a poder estar amb ell. Però aquest es va enamorar d’una altra.


Recursos:
Castell de cartó per al teatre i titelles per a l'escenificació.

Errades: soñar, también, parades en lectura-lectura. Al tríptic han posat "aneget" en compte de aneguet.



Teatre 

Jordi Raül Verdú

Han triat este autor perquè és d'Alcoi, els actors també són d’Alcoi, i perquè els agrada que l'autor reescriga rondalles valencianes.
Aquest grup va fer una petita escenificació de les contes presentats, sempre donant intriga sobre la terminació d'aquests llibres i de la lectura en general. Va ser una molt bona proposta, ja que controlaven molt bé la llengua i van mostrar molt bona actitud, m'agradar molt.

Escenificació de tres contes:

"Els fantasmes del mar de Tetuan". La proposta didàctica que va donar aquest grup al seu tríptic va ser la modificació del final del llibre per un altre inventat. 

"El jugador de Petrer". La proposta que van fer es crear una cançó com alguna de les que apareixen al llibre.

"El dinosaure". La proposta va ser dividir la classe per grups, uns seran primitius i altres dinosaures, cadascun anirà a fer la seua màscara i pintar-la.

Recursos:

Cartolines de decoració

Power Point

Disfrassos


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opinió de la assignatura

Hola per última vegada! En aquesta última entrada volia donar la meua valoració general de l'assignatura, descrivint algunes de les a...