Wikipedia

Resultados de la búsqueda

jueves, 2 de noviembre de 2017

Llibres expostos pels meus companys

Resultado de imagen de libro pngAl llarg de l'assignatura hem anat recomanant llibres tots els companys, que ens hagen agradat, que ens hagen llegit de xicotets, que siguen interessants per a treballar amb xiquets a l'escola... la intenció d'aquesta activitat és parlar sobre algun llibre important per a nosaltres que podem recomanar als altres companys. Ha sigut una activitat entretinguda, perquè cada llibre és un món diferent, i molt interessant per a conéixer més llibres a part dels obligatoris en l'escola i en l'ensenyança obligatòria. Alguns dels llibres que més m'han cridat l'atenció durant el curs han sigut:

  • L’home que volia tornar a ser xiquet: L'avi Nicolau sabia fer de tot , en especial contar rondalles i succeïts . Per això , els xiquets feien rogle al seu voltant per a escoltar-les. Un any , abans de reis , els seus néts , Maria i Pere , li digueren que demanara ell també un regal. Què demanaria ? Tornar a ser xiquet! I amb l'ajuda de tres vellets sorprenents , dos escaladors i una colla de titelles , el iaio Nicolau va donar vida al més gran espectacle , a una història que retorna a la infantesa a tots aquells que visiten Alcoi els dies de Nadal.
    Resultado de imagen de dumbo
  • Recopilació de contes: contes tradicionals amb moltes il·lustracions. 
  • Dumbo: és un elefant amorf que és cruelment dit Dumbo, i que és ridiculitzat per les seues grandíssimes orelles, encara que descobreix que pot volar usant-les com a ales. El seu únic amic és el ratolí Timoteu, parodiant l'estereotipat terror dels elefants cap als rosegadors. Aquest llibre parla sobre els complexos i sobre les emocions de què són discriminats per la societat.
  • El aprendis: aquesta és la commovedora història d'Honguito, un jove orfe de tretze anys d'edat, que viu en el segle XII en Corea, i que té el costum d'espiar a un dels més talentosos mestres de terrisseria del seu país. Una vegada que comença a treballar per a este mestre, la seua vida i els seus esforços es dedicaran a ser un bon servidor i a comprendre que l'aprenentatge és un procés que requereix paciència i devoció.
  • El príncep y el captaire. Tom és un jove lladregot que viu en la misèria. Un dia, es troba per casualitat amb el príncep Eduardo, l'únic fill d'Enric VIII. Sorpresos ambdós pel seu extraordinari paregut, decideixen intercanviar no sols les seues robes, sinó també les seues vides. Però el joc es torna perillós: el verdader príncep és expulsat del castell i es veu obligat a viure de la mendicitat i, mentrestant, el lladregot és tractat com l'hereu del tron.
  • Mites grecs. 
  • El fantasma del carrer cavallers. Berta ens conta les primeres aventures de la colla “A colp de pedal”, l´amistat entre els personatges i sobretot un recorregut ciclista a la descoberta de la ciutat de València. Viatge que els portarà també a la sorprenent troballa del fantasma del carrer Cavallers.
Resultado de imagen de cyrano
  • Cyrano: Cyrano de Bergerac és un soldat poeta, orgullós i sentimental però nassut fins al ridícul. Està enamorat d'una dona bella, la seua cosina Roxana, però donada la seua pròpia lletjor, no espera res d'eixe amor. Roxana, per la seua banda, està enamorada de Cristià, un altre soldat. A diferència de Cyrano, Cristià és guapo però, a diferència de Cyrano també, Cristià no és eloqüent. Cyrano pacta amb Cristià escriure-li les cartes d'amor a Roxana, perquè d'esta manera aconseguirà almenys expressar-li al seu amada els seus sentiments. Roxana, cada vegada més impressionada de l'esperit del seu amor, confessa Cristià commoguda, que si bé l'amor cap a ell va començar per l'atractiu físic, ara era la seua ànima el que ella amava. Açò resulta demolidor per a Cristià i euforitzant per a Cyrano. Però Cristià mor i ningú li explicarà a Roxana la veritat de la història fins molt de temps després
    Resultado de imagen de on sencontre el meu cor
  • La festa monstruosa. Al tenebrós País dels Monstres falta color, tot és gris, blanc i negre, amb alguns tocs sangonosos de vermell. Però la mare d’Urk, el més bèstia dels monstres petits, coneix una manera senzilla i ràpida d’acolorir el país.
  • Allà on sigui el meu cor. És una història reveladora d'amor i passió entre dos adolescents. Parla de superació personal, de persones que pateixen per amor i ens introduïx en la pell de Montse, que amb tan sols setze anys acaba de tornar a la vida després d'una greu operació. Per a ella no és gens fàcil evitar les mirades de compassió dels altres i viure amb la por que quelcom poguera ocórrer novament.
  • El llibre dels contes. Caperutxeta vermella, la sirenita, la casa de xocolate. És una recopilació de contes, una reescriptura de contes. És molt antic però pot agrair als xiquets.
  • Kika Superburbuja, detective. Una col·lecció molt ampla de llibres d’aventures, temes cridaners per als xiquets, il·lustracions dels llibres molt cridaners. En aquesta aventura, Kika investiga el misteriós robatori de la bicicleta de sa mare. De sobte, i gràcies a la màgia, es troba seguint les empremtes del lladre de bicis més astut de la ciutat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opinió de la assignatura

Hola per última vegada! En aquesta última entrada volia donar la meua valoració general de l'assignatura, descrivint algunes de les a...