Wikipedia

Resultados de la búsqueda

domingo, 5 de noviembre de 2017

Opinió de la assignatura

Hola per última vegada!

En aquesta última entrada volia donar la meua valoració general de l'assignatura, descrivint algunes de les activitats que més m'han servit i qual és la meua impressió de l'assignatura en general.
Imagen relacionada
La valoració general de l'assignatura és en general molt bona. He aprés moltes coses noves, metodologies noves per a aplicar en l'aula en allò que s'ha referit a propostes de millora del pla de lectura amb els alumnes. Nosaltres hem fet treballs diaris sobre com avaluar un llibre per als nostres futurs alumnes, s'ha incrementat la comunicació per mitjà de la llengua valenciana i hem realitzat activitats pràctiques relacionades amb la teoria perquè no foren tan pesades. Hi ha algunes activitats com per exemple, els teatres de llibres d'un autor, que a pesar d'haver sigut durs, han sigut una bona experiència que no hem fet en cursos passats.

Imagen relacionadaEn conclusió, aquesta assignatura m'ha servit per a poder fer coses pràctiques sobre la literatura valenciana i sobre com podríem fer propostes en l'aula que siguen motivadores però útils. Algunes de les xarrades a què hem tingut la sort d'acudir també han servit de suport perquè tinguem una experiència més pròxima amb la literatura, amb l'ensenyança de la lectura i el més important, com podem fer que els xiquets se'l passen bé amb la literatura, com fem que els agrade. Hem trobat algunes estratègies útils per a utilitzar-les en l'aula i poder canviar les males expectatives de la lectura.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opinió de la assignatura

Hola per última vegada! En aquesta última entrada volia donar la meua valoració general de l'assignatura, descrivint algunes de les a...