Wikipedia

Resultados de la búsqueda

miércoles, 11 de octubre de 2017

Diferències entre fantasy i ciència ficció


Algunes de les característiques del conte de ciència ficció principals són el desenvolupament de la història en el futur o en la ficció i l'existència de tecnologies relacionades amb la ciència però no demostrades científicament o no existents encara en l'actualitat.
Resultado de imagen de fantasyEl fantasy és un gènere artístic que es distingeix per la presència d'elements que no corresponen a la realitat tal com la coneixem. El gènere fantàstic transcendeix els límits del que és normal i busca incentivar la creativitat del receptor; l'incita a una percepció més aguda, lluny d'aspectes superficials de la seua vida quotidiana. També es caracteritza perquè els elements sobrenaturals no corresponen a aquest món.


Exemples del gènere fantasy:

Harry Potter
El Senyor dels Anells
Narnia
el Hòbbit
El meu Amic el Gegant
Alícia al País de les Meravelles
Resultado de imagen de fantasia
Es diferencia de la ciència ficció, ja que els "fets fantàstics" són causats per forces sobrenaturals, mentre que els de ciència ficció s'expliquen mitjançant la raó i la lògica.
El gènere de la Fantasia el que fa és jugar amb mites, llegendes i / o fenòmens atribuïbles a la màgia i a la mística de la naturalesa; mentre que la ficció científica s'especula desenvolupaments tecnològics encara no assolits o hipotètics i crea escenaris futurístics generalment dins el marge d'una societat utòpica i algunes vegades la història o part d'ella transcorre en l'espai o en altres planetes.


Resultado de imagen de ciencia ficcion
La ciència ficció engloba la creació i representació d'universos imaginaris els valors fundacionals sorgeixen de les ciències: física, biologia, tecnologia, etc. Pot prendre elements de la realitat coneguda fins al moment i desenvolupar altres completament nous.

Exemples de ciència ficció:

La Guerra dels Mons
El Cinquè Element
Viatge a les Estrelles
2001, Odissea a l'Espai
Tornar al Futur

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opinió de la assignatura

Hola per última vegada! En aquesta última entrada volia donar la meua valoració general de l'assignatura, descrivint algunes de les a...