Wikipedia

Resultados de la búsqueda

lunes, 23 de octubre de 2017

Animació lectora




Teatre

Resultado de imagen de les cendres del cavallerSilvestre Vilaplana (Alcoi28 de juliol de 1969), és un escriptor valencià que ha conreat els gèneres de la poesia, la novel·la i la narrativa, en català del País Valencià. Les seues obres han estat distingides amb diversos premis i reconeixements com el de Crítica Serra d'Or, el Ciutat d'Alzira o el Miquel Martí i Pol de poesia. Vilaplana es va llicenciar en filologia catalana a la Universitat d'Alacant i actualment és professor de secundària a l'institut La Foia d'Ibi (l'Alcoià).

Van escollir aquest autor perquè en l'ESO van tenir una experiència amb aquest autor, ja que van llegir llibres d'aquest autor i van assistir a alguna xarrada de Silvestre. Han llegit poemes i altres obres però el preferit per fer l'obra ha sigut Les cendres del cavaller.



Recursos:

L'equip ha utilitzat recursos com els disfrassos i la interacció amb el públic a l'hora de fer una mica de teatre amb comèdia, ha sigut molt divertida, cridanera i entretinguda però la classe ens permet utilitzar TIC que encara no han utilitzat i per tant podrien haver preparat molt material més, fins que siguen cartolines com altres companys en dies anteriors.



Llenguatge emprat al teatre:

El llenguatge ha sigut normalitzat, fàcil d'entendre tant per a xiquets com per a nosaltres encara que han emprat paraules com "desfullar-me" que no són molt conegudes i demostren el vocabulari propi del llibre representat a l'obra. Aleshores crec que és un llenguatge fàcil d'entendre i ha sigut correcte tenint en compte que no són valencianoparlants. A part d'açò han comés algunes errades propis del llenguatge oral si el parles ràpidament, com pot ser "permise".







No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opinió de la assignatura

Hola per última vegada! En aquesta última entrada volia donar la meua valoració general de l'assignatura, descrivint algunes de les a...