Wikipedia

Resultados de la búsqueda

miércoles, 13 de septiembre de 2017

Qué es la literatura?

Resultado de imagen de literatura pngÉs una forma de transmetre qualsevol idees, pensaments, valors mitjançant l’art del llenguatge escrit. D’aquesta manera és una expressió artística utilitzant l’ús del llenguatge.
Dins de la literatura es classifiquen diversos gèneres literaris.

->Definició de literatura per: Idoia Ríos y Olga Albert.



Per a Michel Tournier...


    Resultado de imagen de literatura png
  • Existeix una literatura infantil? No respón directament, però ho denuncia des del seu punt de vista. L'autor a vegades pregunta el sentit de llibres per a xiquets, preguntant les diferències que han d'haver-hi entre els dues literatures. 
               -En el cas de que existesca, com hauria de ser? Deuria destacar la brevetat del relat, la seua limpidesa, el ritme àgil dels esdeveniments... L'autor també fa referència a que tendríen que dirigir-se directament a un públic infantil, l'autor critica que es caracteritza literatura infantil com aquella que tansols puguen llegir els infants.


    Resultado de imagen de Michel Tournier png
  • Quins aspectes del món de la literatura infantil denuncia Michel Tournier? Que està ancorada per a xiquets de l'escola i no llegida per adults. També denuncia la ideologia política i religiosa que s'adoctrinen als llibres. D'una altra manera també apareixen uns patrons estereotipats de Disney. Tots els contes han d'oferir moralitat, valors... de manera subtil, no directament com es veu a alguns llibres infantils.

  • Esteu d'acord amb la visió de la literatura infantil que expressa? Sí, perque deu ser una literatura àgil, breu... hi ha que obrir les partes dels autors, no cal tenir tants estereotipies, per tant, sí que estic d'acord amb l'autor. No cal adoctrinar valors directes als nens, sinó que ha de moralitzar de manera netejada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opinió de la assignatura

Hola per última vegada! En aquesta última entrada volia donar la meua valoració general de l'assignatura, descrivint algunes de les a...