Wikipedia

Resultados de la búsqueda

viernes, 6 de octubre de 2017

La meua opinió de...

A classe hem vist dues petits contes però jo vaig a parlar d'un d'ells que s'anomena...
 El mag de les estreles
Resultado de imagen de el mag de les estrelles

Aquest conte em vaig paréixer entretingut i adequat per a veure'l a les primeres hores de la nostra classe. A més és un petit conte que es pot classificar de realisme màgic i té trames fantasioses que poden ser interessants per als xiquets, com per exemple quan el mag explica que utilitat té la seua màquina, com pot fer estreles per a xiquets de les característiques que volen. 
També crec que és adequat per a reflexionar sobre les emocions que pot tenir aquest mag quan és rebutjat per les persones a qui vol vendre-ho per a poder menjar.
A part d'això, és un conte que té vocabulari senzill i comprensible i una estructura adequada per poder fer una lectura coherent. 
El final del llibre és l'únic element que pot crear diversos dubtes, ja que canvia el tema de la màquina de sobte pel motiu de la fam. 
Per tant, pot ser un conte que podem veure-ho a classe però hi ha trames que poden ser incongruents per a l'alumnat i hauríem de fer explicacions per a afavorir la comprensió d'aquest.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opinió de la assignatura

Hola per última vegada! En aquesta última entrada volia donar la meua valoració general de l'assignatura, descrivint algunes de les a...